MARRYZGLAZ maakt onderdeel uit van LINQ bv.


LINQ bv


LINQ bv is opgericht in 2009 en gevestigd te Bodegraven.

Gezien onze veelzijdigheid in kennis, werkervaring en creativiteit kunnen wij mogelijkerwijs iets voor u betekenen. Hierbij kunt u denken aan: 


-  Creatieve opleidingen/ (glas)workshops;

-  Leuke arrangementen voor uw bedrijf zoals Borrelen bij de Kunstenaar; BOE - Bezoek,

    Ontmoet en Eet mee met de Kunstenaar; het individueel of met elkaar maken van een glasobject voor op 

    kantoor;

-  Het leveren van handgemaakte glasobjecten als relatiegeschenk of voor feestelijke dagen;

-  Het inrichten/ beheren van een POP-UP Galerie, verzorgen van exposities met PR;

-  Coachen van kunstenaars;

-  Verzorgen van Veiligheidstrainingen;

-  Organiseren van teambuildingsdagen.


U vraagt en wij denken actief met u mee om, samen met u, uw opdracht succesvol uit te voeren.


Op zoek naar een artistiek cadeau voor b.v. een afscheid van een collega of als relatiegeschenk dan kunt u bij ons terecht voor artistieke objecten van glasblazers die gemaakt zijn in de Bohemen of van glaskunstenaar Marry Buiks.


Daarnaast organiseren wij exposities en richten wij ruimtes in met Kunst.

      LINQ bv                         Zuidzijde 92  2411 RV  Bodegraven

     

      KvK                                 Den Haag: 27345792

      BTW-nummer         8208.73.640.B.01
      IBAN:                            NL36 INGB 0007 6417 11

      Telefoon                      06 51064866

       Email                            linqbv@outlook.com |  marryzglaz@outlook.com

AVG

Informatie over gebruik van uw persoonsgegevens   -     Algemene Verordening Gegevensbescherming


LINQ bv maakt gebruik van uw persoonsgegevens: naam, e-mail, telefoonnummer en indien van toepassing - uw adresgegevens  voor:  het versturen van informatie/ mailberichten en het leveren van bestelde (kunst) werken.

Bewaartermijn/ vernietiging. Als u heeft aangegeven geen prijs te stellen op b.v. informatie zullen wij uw gegevens direct uit onze administratie verwijderen.

De Directie van LINQ bv is zich bewust van het feit dat gegevens goed beveiligd moeten zijn en vertrouwelijk moeten blijven.

Indienen van een klacht

Als u van mening bent dat de verwerking van uw persoonsgegevens in strijd is met de geldende wet- en regelgeving dan kunt u een klacht indienen bij de toezichthouder van de AVG.

Referentiewerken

Veiligheidscoach – Uitvoeren van coach-werkzaamheden op het gebiedvan veiligheid op diverse railprojecten in Nederland. (RailAlert);

Opleider/ deskundige – uitvoeren van opleidingsactiviteiten op hetvlak van Veiligheid; de training Veiligheidsbewustzijn voor alle doelgroepen inde sector spoor/ tram en metro (Railcenter);

Opleider – opleiding Basisopleiding Veiligheidsmedewerker HTM –sector Tram.

Voor diverse bedrijven: Leidinggeven aan een team, planning en uitvoering van (HRM) werkzaamheden, als Hoger Veilgheidskundige vastleggen, beheren en zorgdragen voor een juiste uitvoering van het Kwaliteitssysteem ISOen VCA, afhandelen van klachten/ bezwaarschriften, het uitschrijven van procedures en het implementeren in een organisatie, afnemen van VCA-examens.

Het realiseren van POP-UP Galeries met verschillende kunstenaars - het inrichten - verzorgen van PR - organiseren van de opening van een tentoonstelling - regelen van een bezetting - nieuwe exposities bedenken - Kunstcoach.

Workshops glasfusen - presentaties over o.a. glasfusen - organiseren van een tasting whisky.

Teambuilding.

Het in op dracht maken van kunstobjecten in de binnen en buitenruimte

Correspondent bij de plaatselijke krant.

Bestuurslid van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk en bestuurslid van de Stichting Het Groene HartHuys in Bodegraven.

 

 

Informatie over glasobject

De objecten van glaskunstenaar Marry Buiks zijn door middel van glasfusing gemaakt. Dit is een techniek die in de glaskunst wordt gebruikt waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten.


Glas geeft Marry dagelijks veel inspiratie om zijn ideeën in unieke objecten uit te werken.  


Door een stukje bladgoud eenmalig aan dit certificaat toe te voegen hoopt Marry dat, voor de eigenaar van het gekochte glasobject, een wens in vervulling zal gaan.


Door een stukje bladgoud eenmalig aan dit certificaat toe te voegen hoopt Marry dat, voor de eigenaar van het gekochte glasobject, een wens in vervulling zal gaan.


Een glasobject zal uw woning of uw tuin verfraaien. U zult iedere dag genieten van wat lichtinval met een glasobject doet.

Meest recente reacties

05.11 | 05:15

Ik heb de tweedaagse verdiepingscursus gevolgd. Het was heel leerzaam door goede uitleg. Het is leuk om je eigen creatie maken.

03.11 | 22:38

Na de basiscursus nu de tweedaagse verdiepingscursus gevolgd. Het was opnieuw een leerzame en inspirerende workshop met leuke opdrachten, prachtig materiaal en goede uitleg en ondersteuning door Marry

31.10 | 13:31

Net de tweedaagse verdiepingscursus glasfusen gehad. Met slijpen, boren, zagen, materiaal insluiten en slumpen hebben alle vijf cursisten weer erg leuke glaskunst gemaakt. En in een fijne sfeer!

22.10 | 19:23

Erg leerzame en inspirerende eerste dag van de tweedaagse workshop. Heel veel geoefend en geleerd en enorm fijne sfeer!! Heerlijke geluncht!

Deel deze pagina