informatie over glasobject

De objecten van glaskunstenaar Marry Buiks zijn door middel van glasfusing gemaakt. Dit is een techniek die in de glaskunst wordt gebruikt waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten.

Glas geeft Marry dagelijks veel inspiratie om zijn ideeën in unieke objecten uit te werken.

Bij grote objecten ontvangt u een certificaat waar een stukje bladgoud op zit.

In Thailand zag Marry de Thaise bevolking dit flinterdunne edelmetaal op een boeddhabeeld of een ander heilig object wrijven om geesten gunstig te stemmen of in de hoop dat een wens in vervulling zal gaan.
 Daarnaast kan het ook een manier zijn om respect te betuigen aan een familielid, een vriend of ander persoon in de omgeving.

Door een stukje bladgoud eenmalig aan dit certificaat toe te voegen hoopt Marry dat, voor de eigenaar van het gekochte glasobject, een wens in vervulling zal gaan.

Een glasobject zal uw woning of uw tuin verfraaien. U zult iedere dag genieten van wat lichtinval met een glasobject doet.

Het is en blijft een genot om naar de schittering van het glas te kijken.

Meest recente reacties

05.11 | 05:15

Ik heb de tweedaagse verdiepingscursus gevolgd. Het was heel leerzaam door goede uitleg. Het is leuk om je eigen creatie maken.

03.11 | 22:38

Na de basiscursus nu de tweedaagse verdiepingscursus gevolgd. Het was opnieuw een leerzame en inspirerende workshop met leuke opdrachten, prachtig materiaal en goede uitleg en ondersteuning door Marry

31.10 | 13:31

Net de tweedaagse verdiepingscursus glasfusen gehad. Met slijpen, boren, zagen, materiaal insluiten en slumpen hebben alle vijf cursisten weer erg leuke glaskunst gemaakt. En in een fijne sfeer!

22.10 | 19:23

Erg leerzame en inspirerende eerste dag van de tweedaagse workshop. Heel veel geoefend en geleerd en enorm fijne sfeer!! Heerlijke geluncht!

Deel deze pagina